martes, 23 de abril de 2013

La BELLEZA del cuerpo en movimiento / The BEAUTY of the moving body




Hoy, quiero compartir la BELLEZA, la belleza de ver, observar, percibir, sentir, vivenciar... todo aquello que genera la armonía de los cuerpos. Es realmente, increíble, es MAGIA.
Deseo que os guste.

Un abrazo,
Irene


Today I want to share the BEAUTY, beauty to see, to observe, to perceive, to feel, to experience ... anything that generates bodies's harmony. It's really amazing, it's MAGIC: http://youtu.be/o_b_95PiEgA 
I hope that you like it.

A hug,
Irene

1 comentario:

  1. Una autèntica obra d’art. Però més enllà de la bellesa que s’hi veu representada, podem extreure un ideal: qualsevol idea per descabellada que sembli, mitjançant esforç i treball es pot arribar a realitzar.
    De ben segur que en un principi, un grup d’artistes van decidir crear una performance, que anés més enllà de la divisió entre les persones, l’art i les emocions. Ho han aconseguit completament. És impossible veure aquest vídeo i poder separar aquest tres conceptes. La física i la realitat deixen de tenir efecte, perquè durant tres minuts TOT giri al voltant dels artistes i les emocions que provoquen.
    Tornant a la idea inicial, la principal fita del vídeo ha estat demostrar que l’home es capaç de fer i transmetre tot allò que vol. De ben segur que tots som capaços de crear tanta bellesa. Senzillament necessitem creure’ns capaços d’aconseguir-ho.

    Carles Roca

    1r BATX A

    ResponderEliminar